Impresszum

A kulman.hu weboldal tulajdonosa:

Tulajdonos: Kulman László e.v.

Székhely: 2194 Tura, Szele Andor utca 15.

Telefon: +36 70 459 5838

Nyilvántartási szám: 56391518

Adószám: 57741095-1-33

Webhosting: MikroVPS Kft.

Technikai részletek:

Az oldal megjelenése 1920×1080-as vagy nagyobb képernyőfelbontás esetén optimális. Az oldal interaktív részei JavaScript nyelven kerültek kialakításra, az adattárolást MySQL adatbázis végzi.

Adatvédelem:

A kulman.hu a weboldal üzemeltetése során a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény szerint és az adatvédelmi biztos állásfoglalásait figyelembe véve jár el.

A kulman.hu weboldalon a látogatót, a látogatók számát, jellemzőit a Google Analytics szolgáltatással méri. A Google Analytics működése során számos jellemzőjét naplózza a látogatóknak, mint például: honnan érkezett, milyen böngészőt, vagy milyen operációs rendszert használ, mely oldalakat nézi meg a kulman.hu-n.

A Google Analytics által tárolt adatok nem alkalmasak arra, hogy Téged, mint magánszemélyt név szerint azonosítsunk, azonban egy későbbi látogatásod során képes felismerni, hogy a Te számítógépedről, a Te által használt böngészővel valaki már járt weboldalunkon korábban.

A méréshez a rendszer kisméretű adatfájlokat, sütiket (cookiekat) helyez el böngésződben. A mérés célja a felhasználói szokások megismerése, ezáltal az oldal bővítése, fejlesztése az így kinyert információk alapján. Célja még az oldalra érkező látogatók keresési szokásainak felmérése, az alkalmazott kereső kifejezések feltérképezése. Amennyiben nem szeretnéd, hogy a Google Analytics a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje, telepítsd böngésződbe az ezt blokkoló kiegészítőt: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Általános jogi információk:

A weboldalon található szövegek, képek, videók, valamint ezek elrendezése a szerzői jogvédelem és más jogszabályok védelme alatt állnak. Ezen weboldal bárminemű másolása illetve kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett. Személyes adataid, amelyekre az kulman.hu honlapon tett látogatásodkor szert teszünk, bizalmasan és csak a törvényi jogszabályok szerint kezeljük.